• تقویم روزنامه فرهیختگان ۱۳۹۹-۰۷-۱۶ - ۱۸:۴۱
  • نظرات روزنامه فرهیختگان۰
  • 0
  • 0
رئیس قوه قضائیه:

باید جلوی تعطیلی کارخانجات گرفته شود / اولویت ‌حمایت از تولید است

رئیس قوه قضائیه با بیان اینکه باید جلوی تعطیلی کارخانجات گرفته شود، گفت: همچنین حمایت از تولید کننده و کارآفرین نیزباید در دستور کار باشد.

باید جلوی تعطیلی کارخانجات گرفته شود / اولویت ‌حمایت از تولید است

به گزارش «فرهیختگان»،  آیت‌الله سید‌ابرهیم رئیسی عصر امروز در جلسه شورای اداری استان خراسان جنوبی، با اشاره به اهمیت موضوع انسجام و وحدت اظهار داشت: انسجام و وحدت، زمینه توسعه‌یافتگی در استان خراسان جنوبی است و در این استان به موضوع وحدت توجه شده است.

وی تصریح کرد: توسعه‌یافتگی در استان خراسان جنوبی و رشد فعالیت‌ها و اقدامات اجتماعی و اقتصادی و فرهنگی در این استان، در گرو انسجام و وحدت است و کارنامه استان خراسان جنوبی در زمینه‌هایی نظیر گسترش راه‌ها و توسعه کشاورزی و افزایش صادرات و ایجاد اشتغال بیانگر توجه مردم و مسئولان استان خراسان جنوبی به مقوله وحدت و انسجام و صرف وقت و تمرکز بر توسعه‌یافتگی بجای مشاجرات بی حاصل است.

آیت‌الله رئیسی گفت: انجام فعالیت‌های اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و توسعه‌یافتگی در حوزه‌های مختلف استان خراسان جنوبی نیازمند انسجام است و این نکته مهمی است که این استان به آن توجه کرده و در کنار مدیران با کفایت، فعالیت خوب استاندار و فعالیت، تحرک و پویایی مدیران، این انسجام امروز تبدیل به کار می‌شود.

وی ادامه داد: رمز گشایش در کشور آن است که با تمام وجود بدانیم که  تمام مشکلات در همین کشور و به دستان توانای نیروی‌های کارآمد در کشور قابل حل است. ما مشکل حل نشدنی نداریم و هر مشکلی در حوزه مسائل اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی و دغدغه‌های مردم و دانشگاهیان و فرهیختگان، همه را قابل حل می‌دانیم و همه این گره‌ها می‌تواند به دست توانای مدیران و نیروهای کارآمد در کشور گشوده شود.

رئیس قوه قضاییه تاکید کرد: این «ما می‌توانیم» به عنوان یک شعار می‌تواند در همه عرصه‌ها موثر باشد و بسیاری از بن بست‌ها را بشکند، ما بزرگانی در دفاع مقدس داریم که الگو‌های ما هستند و کار‌هایی در دفاع مقدس انجام دادند که الگوست. سربازان ما در ارتش و سپاه و در جهاد سازندگی کار‌هایی را انجام دادند و گره‌هایی باز کردند در حالیکه ابزار و سلاح چندانی هم در اختیارشان نبود.

وی افزود: در 31 شهریور 59 که جنگ بر مردم ما تحمیل شد، وضع سلاح ما مانند امروز نبود. امروز نیرو‌های مسلح ما و نیروهای دفاعی ما بسیار تقویت شده و ما در منطقه در شرایط بسیار ممتازی هستیم؛ به ویژه وقتی در کنار این تجهیزات، ایمان قرار می‌گیرد، جمهوری اسلامی به عنوان  کشوری مقتدر در سطح جهان می‌تواند خودنمایی کند.

آیت‌الله رییسی بیان داشت: این اقتداری نیست که فقط ما از آن حرف بزنیم؛ بلکه دنیا به آن اعتقاد دارد و عدد و رقم دستشان است که کشور به چه توانایی‌هایی دست یافته است. این توانایی در آن روز، صِرفا در نیروی انسانی متبلور بود و بسیاری از تجهیزاتی را که امروز در اختیار نیروهای مسلح ما هست، در روزهای آغاز جنگ تحمیلی در دست نداشتیم.

وی با بیان اینکه این استان زمینه جذب خوبی دارد و اگر اعتبارات به موقع برسد زمینه خوبی دارد که بتواند به توسعه برسد، گفت:مسئله مهم انسجامی است که باید همواره به آن پایبند بود.

رئیس قوه قضائیه ادامه داد: آمار پرونده‌هایی که در دادگستری است علی رقم بودجه‌ای که به استان وارد شده نشان می‌دهد که نظارت درون سازمانی بسیار خوب است و مدیران حساس هستند و این حساسیت خیلی ارزش دارد.

رئیسی با بیان اینکه سلامت کار به افزایش، رونق و جهش تولید کمک می‌کند، گفت: این امر نوعی حمایت از تولید محسوب می شود.

وی با بیان اینکه همچنین ما به دنبال این هستیم که دادگاه ها به صورت تخصصی مسائل تجاری و اقتصادی را پیگیری کنند، افزود: در این راستا دادگاه‌های تخصصی و تجاری در آینده خواهیم داشت.

رئیس قوه قضائیه با بیان اینکه اولویت ما همچنان حمایت از تولید است، افزود: قوانین و دادگاه های ما باید در راستای حمایت از تولیدکنندگان باشد.

وی با بیان اینکه ایجاد صنایع تبدیلی نیز یکی از اقدامات مهم در راستای جهش تولید است، گفت: این موضوع در خراسان جنوبی در مورد کالاهایی چون سنگ‌های قیمتی جدی گرفته شود چرا که سنگ‌های قیمتی در استان وجود دارد که می تواند رقیب کشورهای دیگر باشد.

وی با بیان اینکه باید جلوی تعطیلی کارخانجات گرفته شود، گفت: همچنین حمایت از تولید کننده و کارآفرین نیزباید در دستور کار باشد.

رئیسی با بیان اینکه موضوع مواد مخدر نیز یکی دیگر از مسائل نگران کننده برای خانواده‌هاست، اظهار کرد: امروز افغانستان در سایه حمایت کشورهای غربی از تولید مواد مخدر سنتی به سمت تولید مواد صنعتی رفته و میزان آن نیز افزایش یافته است.

رئیس قوه قضائیه با اشاره به ضرورت برخورد با معتادان متجاهر و گروه‌های سازمان یافته قاچاق ادامه داد: مسئله دیپلماسی مواد مخدر در سطح جهان باید فعال شود.

رئیسی تنقیح قوانین را وظیفه مجلس، قوه قضائیه و دولت عنوان و تصریح کرد: قوانین باید شفاف و گویا باشد که در این راستا تنقیح قوانین از جانب مقام معظم رهبری ابلاغ شد و هر سه قوه قرار است در این زمینه همکاری کنند.

وی با بیان اینکه حفظ اراضی ملی در کشور یک ضرورت اجتناب‌ناپذیر است، گفت: منابع طبیعی در همه جا مهم است اما مجریان باید در اجرای آن دقت و اولویت‌ها را به ویژه در استان‌هایی که به دلیل عدم نزولات آسمانی دچار مشکل شدند را در نظر بگیرند.

رئیس قوه قضائیه گفت: یکی از مسائل مهم در کاهش جرم و جنایت گسترش اخلاق، معنویت و رفع مشکلات معیشتی مردم است.

وی عنوان کرد: نقش مدیران دستگاه‌های اجرایی در پیشگیری از وقوع جرم بسیار نقش مهمی است چرا که هیچ دستگاهی در کشور وجود ندارد که در کاهش ناهنجاری‌های جامعه مسئولیت نداشته باشد.

رئیس قوه قضائیه ادامه داد: آسیب‌های اجتماعی نیز باید توسط دستگاه‌های اجرایی شناسایی و در جهت کاهش آنها اقدامات لازم انجام شود.

رئیسی ادامه داد: تلاش‌های زیادی برای رفع محرومیت در استان انجام شده اما هنوز جای کار فراوان دارد و زیر ساختهای مهمی در استان برای رفع محرومیت است.

وی یادآور شد: گام‌هایی که در آینده برداشته می‌شود باید بتواند نیازهای فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی مردم را برطرف کند و هرچه این مسائل برطرف شود در کاهش جرم نقش موثری دارد.

وی خاطرنشان کرد: بحث حساس کردن مدیران به آسیب‌های اجتماعی از تاکیدات مقلم معظم رهبری است و باید آسیب‌های اجتماعی را شناسایی کنیم که زندگی خوبی برای مردم به ویژه در این استان که مردمی با بصیرت هستند بسازیم.

نظرات کاربران
تعداد نظرات کاربران : ۰

یادداشتهای روزنامه فرهیختگانیادداشت

امیرحسین کسائی، خبرنگار:

مسجد پارک قیطریه و بانی خیر

مهدی اقراریان، رئیس کمیته نظارت و حقوقی شورای شهر تهران:

نگاهی به علت‌های ساختاری مشارکت پایین‌تر از میانگین در تهران

همه ابهامات مصوبۀ جدید شورای عالی فضای مجازی؛

ممنوع می‌کنم، پس هستم!

در پی انتقاد از به کار رفتن واژه «خلیج فارس»؛

خبرنگاران قطری، لطفا به موزه‌ها سر بزنید!

سیدجواد نقوی، خبرنگار گروه ایده حکمرانی:

از شورشی‌های یمنی تا سال 57! چراغ سبز به تحقیر ملی

علی سعد، مدیر اندیشکده حکمرانی شریف:

مهجوریت سرمایه ‌اجتماعی و تلاش برای اصلاح امور

نقدی به یک رفتار رسانه‌ای که چند بار تکرار شده است

کاش مردم سیستان‌و‌بلوچستان، توییت خانم خبرنگار را ندیده باشند

میراحمدرضا مشرف، پژوهشگر حوزه بین‌الملل:

تنش در شرق از زاویه‌ای دیگر

سهیلا عباس‌پور، خبرنگار گروه ایده حکمرانی:

کریم مجتهدی؛ فیلسوفی وقف فلسفه

پژوهشگر هسته عدالت اجتماعی مرکز رشد دانشگاه امام صادق(ع):

مدرسه دولتی از نوعی دیگر

حامد عسکری، شاعر و نویسنده:

بنویسید مرا، شهر مرا خشت به خشت

حامد عسکری، شاعر و نویسنده:

مردی در خیابان کشوردوست

نعمیه موحد، روزنامه‌نگار:

چرا دوباره هک شدیم؟

بچه کشتن تو مرام من نیست؛

دم ناصر خاکزادهای مدینه گرم...

در ۱۰۰ سالگی از جان جلال چه می‌خواهیم؟

ایران ۱۴۰۲ و جنبش جلال

حضور وزیر بهداشت و خبرنگار صداوسیما در اتاق زایمان؛

اتاق زایمان بیلبورد تبلیغاتی نیست

ابوالقاسم رحمانی، دستیار سردبیر:

موضع فان فانی

حامد عسکری، شاعر و نویسنده:

پرواز از پمپ‌بنزین

محمد زعیم‌زاده، جانشین سردبیر روزنامه فرهیختگان؛

از عباس آژانس تا سخنران تلویزیون + فیلم

حامد عسکری، شاعر و نویسنده؛

ملاقات بر سطح لغزنده‌ کلمات

از میدان التحریر تا دانشگاه هاروارد؛

ایران در نوک پیکان درگیری‌ است

فاطمه کنعانی، عضو هیات‌علمی پژوهشکده مطالعات فناوری:

قوی سیاه هوش‌مصنوعی و دنیای سفید کودکان

رامین شمسایی‌نیا، دانش‌آموخته دکترای علوم ارتباطات دانشگاه علامه طباطبایی:

ایده «مقاومت اجتماعی» اسلام‌گرا و لکنت علوم اجتماعی متاخر

خبر بازداشت فرزند یکی از مسئولان قضایی تایید شد

فرصت و تهدید برخورد با یک دانه‌درشت دیگر

کلید اسرار بر قفل صندوق‌های قرض‌الحسنه؛

روایتی از شگرد جدید فرار مالیاتی در استان فارس

تاثیر و تأثر سینما و جامعه از منظر مرحوم دکتر عماد افروغ

سینما آینه جامعه است

به بهانه استعفای لوئیس روبیالس، رئیس فدراسیون فوتبال اسپانیا به‌خاطر اقدام غیراخلاقی در جام‌جهانی

وقتی اخلاق بر فوتبال پیروز شد

ادعای معاون وزیر آموزش‌وپرورش مبنی‌بر تعطیلی انتشارات گاج باز هم آب رفت؛

مردودی آموزش و پرورش در آزمون گاج

مهدی عبداللهی، دبیر گروه اقتصاد:

موفقیت سیاست دلارزدایی از ارز اربعین

رضا کردلو، روزنامه‌نگار:

پراکنده از اربعین

صادق نیکو، روزنامه‌نگار:

زبان رسا و البته رسانا

احمد اولیائی، عضو هیات‌علمی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی:

اربعین را به مثابه «فرهنگ» باید دید نه اتفاق مناسکی موسمی

نقدی بر سفر هیات فنی آب ایران جهت درخواست اجرای کامل قرارداد هیرمند

غصه ناتمام هیرمند

خبرهای روزنامه فرهیختگانآخرین اخبار